Monday, March 12, 2012

BALIK KG LG

Hai u oll, lama sudah x mengupdate blog..............hampir 1 thn la asenye almaklum lah sibuk ngan keja...banyak sgt ke keja aku kat kilang.........bukan nye bos nak ada byk keja....sekadar pekerja biaser sahaja..........
Tu la org srh belajar pandai..................pergi panjat pagar sekolah...........aper nak jadi la bdk2 zaman sekarang....hihihihihihihi. Aper yg aku menbebel srg2 nie.Dalam nak menghabiskan cuti yg byk pd thn lepas x th nak pergi mner last choist balik kg je la. sebab tu la boleh mengupdate blog..............
Fuh lamer giler kat kg 5 hari nak wat aper yer. pikir punya pikir nak wat hilangkan boring maka aku n anak buah pergi beremdam kat irama island............uoll tahu ker kat mner irama island........
Sampai kat sana mesti nak berirama............bukan berasmara dana yer..........kalau asmaradana yg tiara nyayi tu. 
Tengok la gelagat anak buah aku yg raser nyer x pernah jumpa pantai...............sib baik la umh dekat ngan pantai.....................


tengok la nabihah.....................sama x  ngan muka ku..........

 ok sedia kt berlepas..........nie la si alif .........

 ist2 saper punya kaki la boleh sesat kat sini...........ader nampak kat mner2 x kaki nie.

 budak yg x pernah main air pantai..............ist2 nak kata dugong bkan

 banyak betul makanan..................setelah puas bermandi manda..........kita menjamu selera plop

special x air minuman nie..................


punya banyak tu makanan yg kami pesan harganyer rm40........... aku pun x th tang mner yg mahal tu
sampai sekarang aku dok memikir..........mahal giler.moral the story jgn la makan kat pantai irama time cuti sek, mengcekik darah betul la............sib baik aku bawa duit lebih...............makanana x seberapa harga dier bukan main melambung tinggi................baik lambung buah kelapa jer................

Ok la uoll sampai disini sahaja la coretan ku.............wassalam