Tuesday, March 13, 2012

CUTI SEK VS BEKWOH

Asal cuti sek jer mesti ader org kahwin............................asal kahwin jer cuti sek.hihihihihihii. x blh ke buat time bukan cuti sek.......... amik cuti untuk merehatkan badan n fikiran sahaja..............adoooooiiiiiiiiiiiii.Penat g kenduri kahwin..................bukan nye aku merewang pun cuma g makan sahaja..........aper yang penat ehhhhhh.


Penat mengubah hantaran ke..............bukan byk pun............nie je.........
 Penat disebabkan oleh xckp tidur n berjalan saja.......betul x....entah, x th, i dont no.........hihihihii

Balik kg nie full scedule kenduri kahwin sampaikan x ader mser nak g beli brg wat org pesan kesianyer diorg.....


 nie sepupu aku mohd khairi


kawan aku mser sek dulu, dari sek rendah hingga sek meng 1 kelas......


selamat penggantin baru uoll, semoga kekal keanak cucu...


kami jer yang datang awal.............

semua dah kahwin tinggal kami berdua sahaja......................omak kahwin kan aku...........
selalu orang bertanya kat aku mahupun kawan aku yg sebelah biler mahu kahwin............dibawah nie adalah jawapan setiap pertanyaan anda,,,,,,,,,sekian wassalam.

❤ JAWAPAN UNTUK SOALAN CEPU CEMAS ❤

» » BILA NAK KAWIN? « «
••► Hanya Allah S.w.t tahu masa yang
terbaik untuk saya kawin .

» » DAH BERPUNYA? « «
... ••► Ya , Kerana setiap orang telah
ditetapkan jodoh masing-masing .

» » DENGAN SIAPA? « «
••► Nanti Allah S.w.t akan perkenalkan
kepada saya .

» » BILA? « «
••► Bila kami dah dipertemukan .
InsyaAllah jemput la datang ke walimatul
urus saya nanti .

→ Janganlah selalu bertanya bila orang tu
nak kawen kerana semua rahsia itu terletak
di TANGAN ALLAH SWT . Sampai masa Allah
S.w.t akan membongkarkannya . InsyaAllah

Monday, March 12, 2012

BALIK KG LG

Hai u oll, lama sudah x mengupdate blog..............hampir 1 thn la asenye almaklum lah sibuk ngan keja...banyak sgt ke keja aku kat kilang.........bukan nye bos nak ada byk keja....sekadar pekerja biaser sahaja..........
Tu la org srh belajar pandai..................pergi panjat pagar sekolah...........aper nak jadi la bdk2 zaman sekarang....hihihihihihihi. Aper yg aku menbebel srg2 nie.Dalam nak menghabiskan cuti yg byk pd thn lepas x th nak pergi mner last choist balik kg je la. sebab tu la boleh mengupdate blog..............
Fuh lamer giler kat kg 5 hari nak wat aper yer. pikir punya pikir nak wat hilangkan boring maka aku n anak buah pergi beremdam kat irama island............uoll tahu ker kat mner irama island........
Sampai kat sana mesti nak berirama............bukan berasmara dana yer..........kalau asmaradana yg tiara nyayi tu. 
Tengok la gelagat anak buah aku yg raser nyer x pernah jumpa pantai...............sib baik la umh dekat ngan pantai.....................


tengok la nabihah.....................sama x  ngan muka ku..........

 ok sedia kt berlepas..........nie la si alif .........

 ist2 saper punya kaki la boleh sesat kat sini...........ader nampak kat mner2 x kaki nie.

 budak yg x pernah main air pantai..............ist2 nak kata dugong bkan

 banyak betul makanan..................setelah puas bermandi manda..........kita menjamu selera plop

special x air minuman nie..................


punya banyak tu makanan yg kami pesan harganyer rm40........... aku pun x th tang mner yg mahal tu
sampai sekarang aku dok memikir..........mahal giler.moral the story jgn la makan kat pantai irama time cuti sek, mengcekik darah betul la............sib baik aku bawa duit lebih...............makanana x seberapa harga dier bukan main melambung tinggi................baik lambung buah kelapa jer................

Ok la uoll sampai disini sahaja la coretan ku.............wassalam