Tuesday, May 17, 2011

SEMUA KERANA EON

3 hari aku dibelenggu oleh ketidakselesaan hati n kegusaran perasaan.....................setiap hari my hp berbunyi jantung aku merasa dupdapdepdop semua ader hihihihihihihi.........cam pinjam ngan along jer................saya bukan along tapi nak tolong............................................


Itu la siapa srh berutang ngan eon...............siapa suruh yer,ko ker,mu ko,awak ker,u ker.............entah la hantu kot..........Hari tu la adik aku amik barang pakai eon bank..lebih kurang berutang la nie.............guna no i/c aku,jadi aku yang tanggung dah 2 kali aku kena sedemikian rupa.Hari tu set home teater n yang terbaru eon bg tahu aku mesin basuh la plop...............tapi x aper la adik beradik la katakan.bergaduh sampai kechina pun kami tetap adik beradik n ada pepatah mengatakan air dicincang tak akan putus..............wallah.....kakak yang baik nie.............masuk bakul angkat sendiri..............hihihihihihihihi


Kerana EON aku n mygeng x dpt g langkawi untuk bercuti sempena cuti wesak..............adushhhhhhhhhhhhhh.dah lama aku x g langkawi,maser last aku g tahun 2005 ngan budak2 shinetsu...............pergi ala2 rombongan che kiah gitu.....hihihihihihihihihihihihihii.kalau aku g jgk cukup utk tambang jer la yer................habis x kan aku x nak beli barang,makan n main segala benda yg ader kat langkawi.adushhhhhhhhhhhhh kesianyer.


Kerana EON k.ya xsempat nak kuarkan duit yang aku bg untuk tambang g langkawi hr tu..............n beliau mmemberikan kad public bank kepada ku..............sebanyak 3 kali aku mencuba mengeluarkan duit  dalam bank tersebut x dapat,tapi x aper la..............sib baik adik aku ader duit ..............adushhhhhhhhhhh sianyer....huhuhuhuhuhu


Kerana EON lagi entah la,hari nie mesin cash in rosak,dah 3 kali jgk aku ulang alik g bank,tu la ketika aku nak pakai mesti rosak ish...ish..ish...ish.terpaksa la aku g bank kat seksyen 26.........uit cam dekat jer ngan kilang aku walaweiiiiiiiii.maka selesai la urusan aku ngan EON........ish..ish...ish...ish.ALHAMDULILAH selesai la semuanyer.


Korang tahu ker aper itu EON,bukan binatang yer,mahupun makanan,mahupun nama anak ker.........................bukan yer semuanyer.EON adalah sejenis bank.macam kita nak beli barang,n then x cukup duit EON akan merialisasikan impian anda,tapi kalau lambat bayar alamak tel @ hp berdering sampai nak meletup.............Dah tahu dah ker......................


p/s:kalau x nak bagi tel @ hp anda berbunyi sampai nak meletup.............jangan berurusan ngan           EON,berurusan boleh..............tapi cepat2 la bayarnyer.


WASSALAM............................