Monday, June 27, 2011

CUTI THIS CUTI

Aduh................boring tol la,baru jer masuk keja setelah cuti sabtu n ahad...so boring la.2 hari cuti yang mmg sedia cuti tu pun aku boring.............adooiiiiiiiiiiiii.............
Masuk keja hari isnin..........tersangat la gembira tak terkata............x ada la boring dok umah...........yang asyik main game difb,berfb,bertweet,itu ajer klu aku cuti gak...........bosanyer.....sib baik la hr isnin keja.....................
Tapi hari nie kena cuti plop..............dicutikan kerana product ptm slow.............bosanyer la......esok cuti lagi.........cam mner la nak dpt duit raya nie.........


NAK MASUK KEJA 
NAK MASUK KEJA
NAK MASUK KEJA
AKU DAH BOSAN DOK RUMAH
AKU DAH BOSAN DOK RUMAH

KANAK-KANAK RIBENA

Ewah2 aku nie rajin tol update blog skarang nie.............sementara tengah rajin nie aku update la mner yg terlintas kat kepala aku nie.....
Rebina mmg faberet aku tu...........adoooooiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii mengalahkan budak la plop aku...........nak berkongsi  adegan yg lucu bagi ku...........gambar nie diambil semasa aku pergi ambil mek aku pulang dari indonesia..............


dari kiri yer:ain,udin,afiz,irfan
tengok la gelagat 4 orang budak tu............mesti irfan meloncat-loncat sambil berkata yeyeyeyeye mek balik 

sibudak tolol 3 orang,macam2 gaya.....irfan plop mesti pandang pamugari yang lalu........ehhh biaser nie.

tengok la si ain tu dier sorang jer puan........tapi nampak cam laki


begini la gelagat dierorang apabila jumpa kemera.......macam2 gaya........eh sama ngan aku la,pantang nampak kamera......mesti ader muka aku.