Monday, February 7, 2011

APABILA BOSAN MELANDA HIDUPKU

Begini la hidup ku apabila bosan menjelma,semua tempat aku nak jajah..........n bergambar.almaklumlah muka ku kan comel la tersangat2.................hihihihiihihihi.Biaser r masuk bakul pas2 kat tengah aku tebuk maka jd la masuk bakul angkat sendiri.

Aku pergi seramai 4 orang semuanyer budak umah aku,cuma 1 org jer,datang melawat kami kat alam megah
yang kaya dengan orang kelantan.
 Ini semasa kat central market bersama adikku yang ngok ngek this is ada.almaklum lah suasana beraya chinese masih ada lagi dalam malaysia,jadi x hairan la arnab masih ader lagi.
 Kesian sungguh adikku,berselindung dibelakangku...........almaklumlah lah aku nie terlampau kecik susah tol nak nampak...hihihihihihihi.
 wei ada x malu sungguh hamba sanggup membuat adegan 18sx dikalayak ramai......hihihihihihi kesian siarnab dicabuli hak asasinyer.
 Kami nie dah nak balik,mner la plop lembu nie,arnab semuanyer dah jd batu........disumpah oleh siti kelembai..semua dah tak bergerak...........hihihihihi

 Wah aku nak naik atas rumah,cantik sungguh bungga nyer........
 dimasjid india
 Bersama lita..........the old freind from sek meng keb bachok...the lita is mentainnnnnnnnn.jelous u.
 Nie kat klcc
 ehhhhhhh budak nie,aku nak shoping sempat lg bergambar
 sambil bershoping sambil bergambar........hihihihihihihi kaki gambar n kaki jalan.
 Dimana2 aku with ada.............hanya kami berdua jer suka bergambar.almaklum lah muka terlampau lawa kat dalam gambar.
 X tahu nak pilih yang mner satu pilihan hati...........harganyer pun boleh la tahan tersangat2....huh
 Yuslita mu cium aper...........wangi sangat2 ker
 Nie semasa nak naik ketingkat paling atas sekali.
 Pantang ader anak patung n calour yang berwarna pink mesti kami akan amik gambar.
 with lita...........
 Tengok la muka ku,betapa seriusnyer menikmati orang ramai.
 apabila penat berjalan kami makan mcd kat klcc harganyer lebih kurang samer ngan tempat biaser r.x sabar nak ngap tow............aku.
 Alalala malu la plop aku nak makan nie............pantang aku nie tgk makanan tentu akan terus mengapkan mcd tu.
 The housemate,4 jelitawan........duduk bersama ngan orang kurus2 nie terasa diri kurus plop...............hihihihihihihi
 Tengok la kat belakang kami ramai sungguh warga asing kat klcc hari tu.............kami ase pergi ker oversea plop.
Tengokla wajah aku yang keletihan setelah seharian berjalan ker kuala lumpur............owh hilir teh bunyinyer.

Apabila penat seharian kami berjalan...........balik umah jer terus tidur cam orang mati...........
kalau flet kami kena bom pun mesti x sempat nak lari.....cuma tinggal abu n nama jer........hihihihihihihihii wat lawak jer sory uol.kawan aku si lita kesian........balik2 terus demam,x biaser berjalan jauh agaknyer.