Sunday, February 13, 2011

KEGEMBIRAAN YANG DICARI

ASSALAMUALAIKUM UOL

bertemu kembali kita setelah,selama entah berapa minggu aku x mengupdate blog ku.selama 1 minggu aku berkerja pagi macam2 masalah berlaku dalam my kilang,x termasuk lagi dengan orang jepun yang kadang-kala merimaskan kepala otak aku.ini kerana apabila orang jepun ada kami terpaksa berlakon dengan sebaik mungkin.kalah artis popular tow eeeeeeeeeee tensionyer aku............

Pada 12/2/2011 aku ajak kawan ku pergi karok utk menghilangkan tension yang mengbelenggu diriku nie,maka dilast2 kerja kami membuat plant mahu pergi mandi kat sungai congkak yang terletak kat hulu langat.Maka tibala  hari yang dijanjikan kami bertolak dari shah alam tepat jam 7.30 pagi.

TENGOK  LA GELAGAT KAMI SEPANJANG BERADA DI SUNGAI CONGKAK

 betapa lajunyer air sungai,terasa hilang segala beban kerja 


this is my selipar,crock


this is selipar k.ya,kesian k.ya datang sini pakai sepasang nak balik,pkai selipar baru.selipar k.ya yang sepasang lagi dibawa harus sungai,x sempat kami nak kejar.

Kami datang kersungai congkak seramai 5 org penuh 1 keta,sib baik kecik2 belaka.diantaranyer adalah...................mari kita berkenalan.


this is ita,dulu bdk ptm gak,bdk pakhing...........tapi bereti nak sambung belajar bagus tol la beliau......mesti lubang hidung beliau kembang kempis aku puji dier.tapi bukan nak puji tapi benda betul........


ziana zain..............dipanggil k.ita budak deman,aku pun x th kenapa dipanggil begitu.mybe sentiaser demam kot2 la.hihihihihihih namer btl dier ziana.


this is yusrina hassan.....................boleh panggil rina jer.dier la yang jadi drever kami hari nie.............


hah ini pun dier......................ketua mafia,ketua geng kapak,dah menjelma.seorang yang perihatin,berdidikasi,penyayang bukan setakat untuk operator beliau malah untuk orang lain jugak.pekerja yang berhemah,berdidikasi..................bravo.......bravo...........bravo.u r the best leader....1 lagi aku tertinggal tergedikan beliau sentiaser ader..............jangan mare yer k.ya..............berceloteh ttg beliau terlupa nak bg th namer...........this is k.ya @ rohaya mamat @ sueraya mamat....................













begitu seronok aku mandi manda disini...............segala ketensionan aku reda.............memang kawan tempat suka duka..best r korang nie......................BRAVO..............BRAVO....................BRAVO.
NGEH.............NGOH.....................NGEH


OK la setakat nie saja la aku mencelotehkan tulisan ku ini,dilain waktu  kita berjumpa lagi.


SEKIAN WASSALAM.